Bonjour de France !

Tuesday, February 20, 2007

Pozdrav z prazdnin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak uz mam za sebou vic nez polovinu prazdnin, ale prijde mi to jako chvilka. To je ale uplne normalni. Presto jsem si zatim na tech prazdninach moc neodpocinula. Prave naopak, porad jsem nekde litala, navstivit babicky, na horach, u doktora, ( to je hrozny zatim jsem byla vdycky o prazdninach u doktora, at uz to bylo treba u zubare nebo na kontrole......jestli pudu zase pristi prazdniny, mama vymysli treba nejaky ockovani, no to uz bude vrchol.....:-)) za byvalymi spoluzaky, nakupovat cinsky polivky a nejaky „amore mio“ na vikendy, protoze si sice muzeme uvarit neco zdravejsiho a ne z pytliku, ale na to jsou skoro vsichni lini. Ja teda urcite. Je pravda, ze kdyz se nase spolubydlici portugalska asistentka dela vecer jidla, po kterych se jen sbihaji sliny, tak me to trochu stve, ale stejne moji lenost neprekonam a udelame si tak maximalne toasty nebo spagety ci testoviny...proste veci typu rychle a snadno.

No byl zatim to nabity program, do ktereho se bohuzel-dik? neveslo skoro zadne uceni, i kdyz to podle toho taky vypada. Prazdniny jsou vzdycky fajn. Tentokrat bylo super, ze jsem jela na hory, vzala jsem si teda jen prkno, protoze to bylo jen na par dni a nechtelo se mi tahat preskace do busu, ale asi radsi lyzuju nez jezdim na snowboardu. Mozna to je proto, ze lyzuju dyl. Taky jsem byla s tatou na bezkach na Sumave, snih byl, ale misty jsme museli jit i pesky, hlavne na asfaltovych cestach pro kola, kde to hodne talo. Po vichrici byly sumavske lesy k nepoznani. Vypadalo to misty i dost desive, polomu bylo hodne. Tenhle vikend pojedeme snad znova...Dam sem par obrazku, ale nebudu tady zahlcovat seriozni blog ( :-) hordou fotek, ktery stejne asi nikoho nezajimaj. Kdyby se nekdo chtel kouknout, tak az se mrkne do „fotek“, odkaz je vpravo, nejdriv je tam ale budu muset dat tak az se k tomu dokopu....Tak me napadlo, ze bych asi mela psat spisovne. Ale asi se na to vykaslu......Se omlouvam........

Ted o prazdninach se dokonce jedna nase fr. spoluzacka rozhodla jet se s rodinou podivat do Prahy. Tak jsem se predevcirem zase po dlouhe dobe podivala na Prazsky hrad, na katedralu sv. Vita a okoli. Bylo to docela fajn, az na to, ze bylo osklive a silena zima.

Michal by mel pozitri prijet do Prahy tak snad se sejdeme co Michale? No kazdopadne si vsichni uzijte prazdniny pokud vam uz neskoncily.

Hezke prazdniny

Z Prahy

Terka :-) :-) :-)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home