Bonjour de France !

Wednesday, July 16, 2008

Pozdrav z prázdnin

Tak jsem si rekla, ze neco napisu na blog. Prave jsem doma v Praze a zapasim s pocitacem, porad se mu neco nelibi, zasekava se a nechce se vypnout. Prazdniny jsou odpocinkovy, ale docela se zas tesim do Nimes. ( nekdy si rikam- na co jako? a prece se tesim). Vcera jsem byla v kine na Bathory, prislo mi to vazne docela dobry. Tohle bude takovy "veverci" prispevek, protoze kdyz jsem byla asi pred 14 dny u babicky v Mlade Boleslavi, tak jsem tam sla do parku a skoro doslova se tam na me vrhly veverky. To jsem nestacila valit oci, ceho byly schopny a jak byly drzy! Nejen, ze se nebaly, ale byly vylozene doterny. Kolemjdouci se nahle ocitali v obkliceni stada hladovych zrzavych zviratek. No to trochu prehanim. Jinak Bac dopad v pohode, jen abych to prezila pristi rok. No abych nezacala psat nesmysly, tak radsi nahraju par vevercich a jinych fotek...
Hezke prazdniny
preje Terka!



Tohle me docela pobavilo. To jsou totiz veverci nohy. Ta veverka zastrcila hlavu do te dutiny ve vetvi a asi 5 minut tam takhle "couhala" zpulky ven.
Tak jsem si zase prodlouzila karticku do knihovny, pujcila jsem si 1984 a fakt se mi to libilo, ze jsem ani necekala, ze to muze byt tak ctivy.
Tady jsem zase mela nejakou manii a z okna myho pokoje jsem fotila mraky...



vylet na kole a vlastnorucne natrhany tresnickyyyyy......skoda, ze uz na stromech zadny nejsou.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home