Bonjour de France !

Saturday, March 15, 2008

Carnaval

ahoj vsichni!
tak po dlouhe dobe zase pisu...o prazdninach jsme museli s tatou uplne preinstalovat pocitac, protoze uz byl tak mimo, ze to fakt neslo. takze ted mam stejny problem jako minuly rok: nemuzu se z nej pripojit na blog...takze sou na rade nahradni reseni...
minuly tyden byl karneval...bylo to super pridam par fotek. Taky jsme poprve byly v salle de musique, kde jsou bici, kytary , bubny, klavir...to bylo taky fajn. poprve jsem zkusila bici :-)
jinak skola zadne novinky, vyhnuly jsme se s hankou povinne ctyrhodinove olympiade z matiky s tim, ze mame volejbal. Pristi stredu jdem totiz na championnat académique...bude to fakt sranda, protoze nase nejsilnejsi hracky maj Bac z cestiny, takze si v Nimes odehrajou prvni zapas, mozna dva a pak sup vlakem do Montpellier na bačík., protoze to zacina ve dve nebo v kolik... no a my to tam zoufale dohrajeme... Ja zkusim nahrat par fotek jestli to teda pujde, mozna ne vsechny, protoze to je nejaky zpomaleny, dyztak je pak dodam...teda nektery vypadaji trochu uchylne, ale kupodivu jsme se necitily divne, protoze cela skola byla "déguisée" takze jsme se ztratily v davu..i kdyz ja s Ajou na koleckovejch bruslich jako superhrdinky mozna ne...to jsme si obcas fakt pripadaly zvlastne:-)
mejte se hezky
z nimes zdravi
Terka
Barca carodejnice
Lucka piratka
já SuperTéra ( jinak sem i normalni obcas...)

Lucka klaun
Lucka , Aja, Ja...u tehle fotky jsem se dlooouho smala
skupinova ( to s bujnou hrivou dole vpravo je Hanka, kdyby to nekdo nepoznal)
Kristina Willy Wonka

1 Comments:

At 2:32 PM, Anonymous Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Notebook, I hope you enjoy. The address is http://notebooks-brasil.blogspot.com. A hug.

 

Post a Comment

<< Home